Let op: U gebruikt Internet Explorer. Voor een optimale weergave en werking adviseren wij een andere browser te gebruiken. Zoals Microsoft Edge (Al aanwezig op uw computer) of Google Chrome.

Cliënten geven ons een

7,8

introductiedag
Lees voor
Translate

Meld je aan voor onze exclusieve introductiedag Klinische Psychotherapie

Professionals kunnen op 21 november 2024 en 6 juni 2025 kennismaken met klinische psychotherapie vanuit het perspectief van de cliënt en het behandelteam bij de Viersprong. Tijdens deze dag krijgen 25 deelnemers de exclusieve kans om zelf een psychotherapeutische behandeling te ervaren.

Op donderdag 21 november 2024, van 9.15 tot 15.15 uur, verwelkomen we je graag bij ons zorgcentrum in Halsteren. Daar staat een programma op je te wachten waarin je kennismaakt met een van onze behandelingen. Je kunt kiezen voor KST-V (Klinische Schematherapie) of KKP-TA (Kort Klinische Psychotherapie Transactionele Analyse).

Het programma

Aan het begin van de dag maak je kennis met de collega’s en vertelt de behandelinhoudelijk zorgmanager, Anouk Schippers, samen met een oud-cliënt meer over het klinische aanbod van de Viersprong in Halsteren. We vervolgen de dag met twee ervaringsgerichte workshops die passen bij de behandeling waarvoor je hebt gekozen. Tussen deze twee workshops door, nemen we pauze en verzorgen wij voor jou de lunch op de wijze waarop ook onze cliënten deze eetmomenten samen doorbrengen.

Meld je aan

Ben je enthousiast geraakt en weet je zeker dat je deze waardevolle ervaring niet wil missen? Meld je dan snel aan, want er is nog beperkt plaats voor de bijeenkomst van 21 november 2024. We kijken ernaar uit en hopen je snel te zien tijdens deze unieke introductiedag.

aanmelden 21 november 2024

6 juni 2025

Maak je liever kans op een plek bij de introductiedag Klinische Psychotherapie van 2025? Neem dan contact op met ons klantburo.